sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Huonon tuntuinen viikko

 

Puiden reunustama asfalttitie, mutkainen ylämäki

Tämä viikko tuntuu jotenkin huonolta, ehkä siksi että treenejä oli viime viikkoa vähemmän ja ne olivat lyhytkestoisempia. Myös sateinen ja viileä sää heikensivät treeni-intoa. 

Maanantaina kävelin tutun reitin Orivedellä töistä junalle, Onninpolun kautta asemalle. Pääsin lähtemään sen verran myöhään, että ylimääräisiin kiemuroihin ei ollut aikaa. 52 min / 5 km / 130, keskivauhti 10.21. 

Tiistaina kroppa tuntui tukkoiselta ja jalat varsinkin väsyneeltä, tein puolituntisen liikkuvuus-venyttelyn. Ihan omatoimisesti ilman tallenteita, paljon kiertoja ja dynaamisia venytyksiä sekä liikkuvuutta lonkille kuminauhalla ja ilman.

Keskiviikkona kävelin iltavuorosta junalle, vaihteeksi skippasin Onninpolun ja meninkin lapsuuteni kotikulmien eli Pappilankankaan kautta. Pari lisämutkaa mahtui mukaan, 56 minuuttia / 5,5 km / 132, keskivauhti 10.10. 

Perjantaina menimme ystäväni kanssa yhdessä GoGolle Bodypump-tunnille, oli kiva miksattu ohjelma. Kahvakuulailusta on tainnut olla hyötyä, en ole käynyt pumpissa ikuisuuksiin mutta jaksoin odottamaani paremmin. Punnerrukset on aina mulla huonoja, niin perus- kuin ojentajaversiot. 58 minuuttia tehokasta hikoilua, kivaa oli!

Ylämäki jonka päässä puusilta, pururadalla

Perjantaina sovimme ystäväni kanssa sauvakävelylenkin lauantaille, uskokaa tai älkää niin sain itseni sängystä ylös ajoissa, olimme Kaupissa jo pian aamukymmenen jälkeen! Kilpaviitosen mäkisessä maastossa 59 minuuttia / 4,95 km / 143, keskivauhti 11.55. Edellisillan pumppi tuntui hanuriosastolla ja käsivarsissa, loppumatkasta varsinkin oli olo että ei jaksa lykätä käsillä yhtään lisätukea mäestä. Ei helpoin maasto mutta pääsääntöisesti tuolla metsässä on aina mukavaa. 

Tämän viikon saldo oli siis kolme lenkkiä, joille kertyi mittaa yhteensä vain 15,5 km. No, ehkä viime viikon yli 30 kilsaa kaipasi jaloille kevyempää menoa. Muuta treeniä oli yksi lihaskuntoilu ja yksi kehonhuolto.

Ensi viikolla pääsen varmaankin lenkkeilemään nelisen kertaa, mutta ainakin pidempiä lenkkejä kuin tällä viikolla. Kirjastomme sulkeutuu kirjastopalvelujen osalta kuntavaalien takia, joten olen koko viikon aamuvuorossa. Jos pääsen lähtemään klo 15 bussilla, voin tehdä Tampereella reippaasti päälle tunnin mittaisia lenkkejä, ja jos olen vaaliavustajana klo 16 asti niin ehdin sen jälkeen tehdä hyvän pituisen lenkin klo 17.25 lähtevälle junalle. 

Huomenna tapaan ystäväni, laitan varuiksi lenkkivaatteet jos vaikka menemme vaunulenkille hänen vauvansa kanssa :) 

Kivaa viikkoa, toivotaan että tästä vähän lämpenisi eikä tarvisi enää miettiä, laittaako hanskat vai ei... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti