keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tylsää: flunssa

Viime viikolla oli perjantai vapaapäivä. Kuinka sattuikaan, torstaina iltapäivällä kurkku alkoi kipeytyä... Perjantaina se oli tosi kipeä. Sitten meni ohi mutta lauantaina alkoi niistäminen joka jatkuu edelleen. On kuulkaa hirveää, kun on puoli naamaa ruvella, nenänpielistä huuliin asti. Kovasti rasvaan ja ai että kuinka kirvelee! 

Liikuntaa ei siis ole tullut viikkoon ollenkaan. Tänään olisin halunnut kävellä töihin mutta aamulla totesin että ei. 

Kuten kuvasta näkyy, varusteet on valmiina Lapin-reissuun. Huomenna lähden suoraan töistä ystävän luo Tampereelle, sieltä ajetaan perjantaina Ouluun ja lauantaina pitäisi sitten hiihtää kohteessa eli Ylläksellä. Nyt on vasta keskiviikko eli periaatteessa ehdin parantua lauantaiksi... Suunnitelma on ihan sama kuin alkuperäinen, tarkoitus ei ole kerätä kilometrejä vaan nauttia hiihdosta. Sen verran ehkä muokkaan suunnitelmaa, että etenkin alkupäivinä voisin tehdä mieluummin pari lyhyempää lenkkiä kuin yhden monituntisen retken. Kuten ystäväni - myös flunssassa - sanoi, kävellään sukset jalassa ja otetaan rauhallisesti. 

Hiukan kaksijakoisin fiiliksin siis matkaan. Toivon että yön aikana tapahtuu ihmeitä ja herään aamulla ilman tukkoisuutta ja vuotavaa nenää. Huomaa kyllä että pakkolepo käy jo pään päälle, ärsyttää ja mieli on matalalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti