sunnuntai 27. elokuuta 2023

Paluu kuntosalille

 


Tälle viikolle tuli vain 4 treenipäivää, ja tunteja vähän alle neljä. Torstaina oli työpäivän päälle elämänlaatulautakunnan kokous, ja viikonlopun olin siskoni luona Helsingissä. Ai että kun oli lauantaina ihana auringonpaiste, suorastaan täydellinen piknik-sää :)

Maanantaina olin pitkästä aikaa kuntosalilla, tein 46-minuuttisen treenin. Jalkaprässi yhdellä ja kahdella jalalla, reiden ojennus, kyykky jumppapallolla seinää vasten, maastaveto levypainolla, yläkropalle vaakaprässi, ylätalja sekä levypainolla pystysoutu. Kivaa oli, vaikka pari seuraavaa päivää kroppa ihmetteli että missäs sitä on oltu. 

Tiistaina kävelin iltavuoron jälkeen töistä junalle, 58 minuuttia / 5,83 km / 127. Alkaa olla viimeisiä Orivesi-kävelyitä; syyskuun alusta suljemme klo 19 joten kiirehdin töistä 19.22 lähtevään junaan. Lenkkeily siirtyy sitten Tampereella toteutettavaksi. 


Keskiviikko oli taas salipäivä, ensin pyöräilin puoli tuntia ja perään tein puoli tuntia lihaskuntoa. Tänäänkin kyykky jumppapallon kanssa seinää vasten, reiden ojennus, vaakaprässi, lisäksi ojentaja sekä tangolla maastaveto. 

Perjantaina juoksin, jäin bussista pois Alasjärven pysäkillä ja hölköttelin Niihaman ja Kaupin kautta Kalevaan. 1 h 8 min / 7,4 km / 149. Yöunet on jääneet monena yönä vähiin kun olen tuijottanut yleisurheilua klo 23 asti, sitten olen kyllä nukkunut lähes joka aamuvuoropäivänä bussissa mennen tullen. Maanantaina heräsin klo 3.40 enkä saanut enää unta, siinä unen määrä oli 4 h 2 min josta varsinaista unta 3,5 tuntia. Onneksi oli aamuvuoro, pääsin bussiin nokosille juuri kun iltapäivän pahin väsymys iski. Tällä kertaa juoksu oli tosi väsyneen ja raskaan tuntuista, mutta hyvä mieli siitä tuli silti. 

Viikonlopun Helsingin reissu oli tosi kiva, tämä oli ainakin neljäs vuosi kun pidämme siskospiknikin. Koska meitä on vain 2, on yleensä helppo sovittaa aikataulut yhteen ja löytää molemmille sopiva ajankohta. Totesimme, että tästä perinteestä pidämme kiinni. Uutta virtaa ja innostusta tuli. Tänään en varsinaisesti ollut krapulassa ja olo on ollut väsymystä lukuun ottamatta hyvä, urheiluksi riitti silti siskon kanssa toteutettu autoajelu Helsingissä ja bussimatka kotiin. 


Ensi viikko on paluuta vähän isompaan treenimäärään. Pari iltavuoroa on, niistä kävelen kotiin jos ei ole kaatosade. Jos on kaatosade, sitten kahvakuulailen työhuoneessani. Viikonlopuksi menemme kaverin mökille jälkivenetsialaisiin, ystäväni uhosi ottavansa polkupyörät mukaan niin teemme jonkinlaisen fillarilenkin. Hän haluaisi käydä Porvoossa, mutta siitä tulee 100 km, se on minulle ehkä vähän liikaa kun Pirkan pyöräilyn ulkopuolella yksittäisen lenkin kilsat ovat olleet enimmillään 50:n molemmin puolin. 

Illat kyllä jo pimenevät nopeasti! Ensi viikolla pääsen vielä iltavuorosta kotiin juuri ja juuri valoisaan aikaan, mutta sen jälkeen ehkä en. Onkin vähitellen alettava kaivaa heijastimia esiin. Ehkä ohuita hanskoja ja takkejakin. Oh, kuinka sitä sitten osaakaan pukeutua, kun on pitkään päässyt hihattomissa t-paidoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti