sunnuntai 1. elokuuta 2021

Elämää toisen koronarokotuksen jälkeen

 

Pyynikin puutaloja

Seesteistä on ollut elämäni tiistain jälkeen, jolloin sain toisen koronarokotteen. 

Menimme puolisoni kanssa Messukeskukseen eli Pirkkahalliin iltapäivällä puoli neljän aikaan, jonoa ei ollut yhtään. Puolisolla oli ensimmäisestä rokotuksesta 9 viikoa, minulla päivälleen 8. Rokotuspisteissä istuimme tovin, sillä rokotteita ei ollut valmiina. Ilmeisesti niitä tehtiin annoksiksi sitä mukaa, kun ihmisiä tuli. Varsin loogista, etenkin kun olimme tulleet puoli tuntia ennen kakkosrokotusten antamisen sulkemisaikaa. 

Keskiviikkona käsivarteni oli kipeä, eikä tahtonut nousta sivulle. Iltapäivällä sain riesaksi päänsäryn ja väsymyksen, lisäksi oli huimausta. En tosin osaa sanoa, johtuivatko ne rokotuksesta vai siitä, että meillä oli taas töissä sisälämpötila 25 astetta, ja edelleen voimassa on henkilökunnan maskipakko. 

Torstaina ei ollut enää mitään tuntemuksia, joten uskaltauduin kävelemään tutun lenkin iltavuoron jälkeen töistä junalle, 52 minuuttia / 5,2 km / 132. Keskivauhti 9.59, eli sekä vauhti että sykkeet olivat samaa luokkaa kuin mitä lenkeillä ennen rokotusta. 

Eilen viihdyin Arboretumissa ja Pyynikillä vähän pidemmän kaavan mukaan, 1 h 41 min / 10,3 km / 134. Keskivauhti 9.48. Oli kiva lenkki-ilma, ei ollut liian kuuma. 

Näkymä havupuiden välistä Pyhäjärvelle


Kukkaloistoa ja vehreyttä Hatanpään Arboretumissa

Tänään oli sadepäivä, ja mietin tekisinkö lihaskuntoa. Katselin GoGon Treenikirjaston ja Facebookin videotarjontaa, mutta mikään ei napannut. Siispä lähdin illalla taas kävelemään, tällä kertaa menin Pyynikkiä ympäri edestakaisin, 1 h 6 min / 6,5 km / 138. Oli todella kuuma ja hiostava ilma. Puolivälissä viileni kun sain kevyen tihkusadekuuron niskaan, mutta sen lakattua oli taas täysin tyyni, seisova ilma. 

Hiekkatie metsässä, nousee loivasti ylämäkeen

Viikon saldoksi tuli siis 4 kävelylenkkiä, 4 h 51 min / 29 km. 

Ensi viikko on kituviikko, eli viimeinen työviikko ennen kesälomaa. Tiistaille olen miettinyt salikäyntiä, keskiviikolle ja torstaille iltavuoron jälkeistä lenkkiä. Lauantaille myös jotain, riippuu millainen keli on. Lauantaina illalla menen saunalautalle juhlimaan ystävän syntymäpäiviä, ja sunnuntaina matkustan vanhempieni kanssa siskon luo Helsinkiin, menemme Ateneumiin katsomaan Repin-näyttelyä :) 

Mukavaa loppukesää, nautitaan näistä inhimillisemmistä lenkkeilylämpötiloista :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti