lauantai 1. syyskuuta 2018

Jumppaviikot

Polkujuoksuviikonlopun jälkeen olen keskittynyt jumppaamaan, tai virallisemmin ryhmäliikuntaan. GoGon kesähaaste päättyy sunnuntaina 9.9, ja matkaa tavoittelemaani 60 pisteeseen taitaa olla sittenkin liikaa, vaikka loppukiriä yritänkin. On vaan niin, että vuorotyö on syönyt aika monta mahdollisuutta osallistua yksittäisiin tapahtumiin, kuten rantalentopalloon. Lisäksi onnettomuudet ysitiellä sekä ratikkatyömaan aiheuttamat ruuhkat ovat myöhästyttäneet busseja, joten olen missannut useammankin tunnin johon olen ollut matkalla. 40 pistettä eli paita on kuitenkin vielä saavutettavissa... Viikon päästä teen kattavamman katsauksen siitä, mitä kaikkea 100 päivän haasteeseen on omalta osaltani kuulunut, tänään haluan tehdä yleisempää fiilistelyä.

Haaste on aikaansaanut sen, että olen osallistunut sellaisille tunneille joille muuten en taatusti olisi mennyt. Huominen bodyjam vähän jännittää, koska tanssilliset tunnit eivät kuulu mukavuusalueelleni. Yleensä niissä liikutellaan liian montaa raajaa liian eri suuntiin :D HIIT-tunnit ovat silkkaa murhaa, mutta niistä voi varastaa ideoita kotona tehtävään lihaskuntotreeniin.  Muokkaus, tone ynnä muu lihaskuntotreeni ei oikein nappaa, mieluummin aherran salin puolella. Bodycombat on kivaa, on ollut aina. Yin-jooga onneksi jatkuu syyslukkarissa, kahdella viikkotunnilla, joten on todennäköistä että pääsen jompaankumpaan. 

Iloisin yllätys on tullut vastaan Gogo Express - saleilla. Sekä Linnainmaan että Lielahden salit näyttävät ulkoapäin melko pieniltä ja vaatimattomilta. Mutta kun astuu sisään niin huomaa että tilaa on kuin teollisuushallissa! Linnainmaalla oli torstai-iltana paljon väkeä, mutta laitteita on niin rutkasti että ruuhkaa ei ollut. Vapaapainoalueet ovat isoja. Monesti olen tuskaillut Cityn ahtautta, ja käynyt siellä aamuisin ennen iltavuoroa. Nyt mietin, että Linnainmaa osuu kivasti työmatkan varrelle, taidankin alkaa käydä tekemässä salitreenit siellä. 

Viimeinen viikko sisältää vielä paljon jumppaa, osa tosin on 20- tai 30-minuuttisia. Tulossa on mm. virtuaalispinningiä ja teräspakaroita. Onneksi muutaman pisteen saa myös helpommalla, vielä puuttuu kohdat kuten pyöräile salille, Parkin hierontatuoli ja hoida kukkia Parkissa :)


1 kommentti:

  1. Kuvan perusteella sali näyttää todella tilavalta ja ilmavalta. Miksei sitä teollisuushalleihinkin voisi saleja rakentaa? Mukavia treenejä ja hyvää kesää!

    VastaaPoista