perjantai 28. lokakuuta 2016

Edessä uuden sykemittarin hankinta?

Kuva viime sunnuntailta, jolloin oli kiva ilma juosta. Sen jälkeen onkin ollut kovin pimeää ja sateista. 

Tuolla lenkillä, kuten toisellakin alkuviikosta, sykemittari näytti matkaa miten sattuu. Tiistain lenkillä jo ensimmäinen kilometri meni mukamas aikaan 5.41, ei ole totta! Muut nopeat kilsat olivat 1.40 ja 4.22. Ehkä sen takia normaalisti kuuden kilometrin lenkki oli liki kahdeksan. Epäilin että nyt tulee virhemittaus, kun ensin oli täyttymässä 2 km ja hetken päästä mittarissa oli 3,5 km. 

Myös sunnuntain pitkiksellä tuli virheellisiä lukemia. Toinen kilometri kulki mukamas aikaan 4.36 ja kolmas 6.02. Muut oli uskottavia, 8-8.30 min / km. Pitkälläkin matkalla tuollaiset vaikuttavat sekä matkaan että keskivauhtiin. Matkaksi tuli 17 km jonka olisin mennyt keskivauhdilla 8.00. Ei totta! Lyhyellä lenkillä lukemat tietysti vääristyvät vielä enemmän.

Eilen aamulla kävelin töihin, ja satelliittien löytyminen kesti huomattavan kauan. Aiempien lenkkien perusteella olin edennyt kotoa jo kilometrin ennen kuin laite löysi satelliitit. En tiedä onko uskollinen Polarini (RC3 GPS) tulossa tiensä päähän? Ikää sillä on kolme vuotta. Ehkä täytyy alkaa katsella uutta. Harmi vaan että nyt olisi aika paljon muutakin rahanmenoa, kun läppäristä on kansi irtoamassa ja kännykästä näyttö halkeamassa :( 

2 kommenttia:

  1. Sinulle olisi blogissani haaste: https://lenkkareidenviemaa.blogspot.fi/2016/10/oivalluksia-haaste.html :)

    VastaaPoista