sunnuntai 6. maaliskuuta 2022

Hidasta menoa pääkallokelissä

 

Tälle viikolle tuli neljä treenipäivää, joista kolme oli ulkoilua ja yksi sisäliikuntaa. Perjantaina olin taas jäsenkorjaajalla, saatiin etenkin selkää ja hartioita taas rennommiksi. 

Maanantaina oli vuorossa tuttu iltavuoron jälkeinen lenkki junalta kotiin, 48 minuuttia / 4,5 km / 139. Kieppasin Tammelan ja Ranta-Tampellan kautta keskustaan. 

Keskiviikkona olin ajatellut kävellä bussiasemalta Härmälään hakemaan Wiwi Design - tilaukseni, ja kävelinkin mutta vähän pidemmän reittivalinnan kautta. Arboretum oli niin jäinen, että totesin viisaammaksi jättää Härmälän uimarannan väliin ja suunnata Arboretumista Hatanpään valtatielle ja edelleen Nuolialantielle. Tosi jäiset oli kevyen liikenteen väylät myös isompien teiden varrella, jälleen kerran nastakengilläkin luisti. Tämä retki oli 1 h 5 min / 6,15 km / 134. 


Säärien ulkosyrjissä tuntui, että ulkona on liukasteltu, joten päätin treenata lauantaina sisätiloissa. Alle 45 minuuttia sisäpyöräilyä ja perään 37 minuuttia salitreeniä.

Tänään lähdin ulos, ilman nastoja mikä oli virhe! Kun on ollut plussalämpötiloja päivisin, oletin että Pispalan valtatiellä kevyen liikenteen väylä olisi ainakin toisessa reunassa sula. Väärässä olin. Puikkelehdin moneen kertaan puolelta toiselle sen mukaan, kummalla puolella näytti olevan hiekoitus kunnossa. Hidasta oli meno siis tänäänkin, ja varsin pelottavaa. 57 minuuttia / 5,2 km / 141. 

Ensi viikolle on luvattu pakkasia, joten nastakengät saa pysyä käytössä. Ystäväni kanssa olemme menossa bodycombatiin, kokeilen kestävätkö jalkani sitä. Kyllä varmasti, etenkin kun korvaan askelkyykyt peruskyykyillä. Puhuimme myös spinningistä; leikattu varvas ei ärtynyt eilisestä pyöräilystä joten siitä voi tulla ihan pysyvä laji näille pääkallokeleille.

Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti