lauantai 21. huhtikuuta 2018

Lisää vauhtia!

Siinä ne on lähikuvassa, uudet kiiturit :) Mutta oi kun otin kuvan vasta ensimmäisen lenkin jälkeen, heti on pohjat harmaina... No, pölyn alla on räyhäkäs punainen, eikös se ole varma merkki siitä että näillä pääsee lujaa?

Testilenkki oli viikon toinen vk, 10 minsaa verkkaa + 35 minsaa reipasta. Verrattuna viime viikon vastaavaan, jossa tosin vk:n osuus oli vain 25 minuuttia, data näyttää selkeästi mieluisammalta. Vk-vauhti oli 20 sekuntia nopeampi (7.10) mutta keskisyke 3 pykälää matalampi (154). Tällä kertaa muutin lenkkireittiä sen verran, että en juossutkaan linja-autoasemalta vakireittiä kotiin vaan kieppasin Nekalan kautta Kalevaan. Tuntui, että reitti oli alkumatkasta hyvinkin tasainen ja vasta loppupätkä tutun ärsyttävää ylämäki-alamäki-ylämäki-alamäki. Vielä on neljä viikkoa maratonille, täytyy tehdä loput lenkit näissä uudemmissa maastoissa jos vaikka löytäisi lisää tasamaata.

Noin hieno paita tilattiin Tampere Trail Runningin Facebookryhmän kautta. En käynyt sovituksissa niin tilasin summassa M-kokoisen, onhan tuo vähän kittana mutta mahtuu kuitenkin päälle. Tässä on asuste Bodom Nightiin ja Pirkan Hölkkään :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti