maanantai 4. maaliskuuta 2019

Kohti Karhunkierrosta, viikko 14: ensimmäinen hiihtomitali

Siinä se on, elämäni ensimmäinen hiihtomitali :) Teen tapahtumasta oman postauksen, tiivistettäköön tähän että hirveä reissu mutta osan matkasta oli hauskaakin. Liian pahat ja liukkaat ladut meikäläisen hiihtotaidolle mutta vaikka kaaduin 4 kertaa taisin säilyä ehjänä ruhjeita ja turvotuksia lukuunottamatta :) Tapahtuma ja säätila olivat hienot, ja mitali etenkin! Hauska idea että puolikkaan hiihtäjä saa puolikkaan mitalin. 

Viime viikko kokonaisuudessaan näyttää tältä:

Maanantaina soudin salilla puoli tuntia, siihen päälle menimme ystäväni kanssa bodycombatiin. Oikea takareiteni on kiristellyt hiukan, combatissa sen huomasi etupotkuissa. En uskaltanut potkaista kovin korkealle. Niska-hartiaseutu sai hyvää liikettä.

Tiistaina tein mäkivedot iltavuoron jälkeen. Alkuun vartti höntsää rautatieasemalta kotikulmille, sitten juoksutekniikkaa 2 x 15 metriä. Mäkivetoja rinnettä ylös 18 minuuttia, ehdin juosta 7 kertaa ylös ja tulla kävellen alas. Loppuun muutama minuutti höntsää. 

Torstaina oli taas sisäliikunnan vuoro, setti 30 minuuttia soutua, spinningtunti ja puolen tunnin venyttely. Spinningissä ei ollutkaan vakitorstaiohjaaja mutta kohtuu hauskaa oli korvaajan tunnilla. Reilu puoli tuntia kansainvälisiä suomihittejä ja vajaa puoli tuntia vastaava ruotsalaisia. Vanhoja biisejä, mutta ystäväni kanssa mehän tiedettiin ne kaikki... 

Sitten pari lepopäivää ja sunnuntaina hiihtämään. Virallinen loppuaikani 45 kilometrillä oli 6.36,16. Hidasta oli, pk-lenkin juoksuvauhtia. Jos suksissa olisi ollut enemmän pitoa, olisin saattanut päästä lujempaa... Mutta tästä lisää myöhemmin. Nyt olen liian väsynyt ja lihaskipuinen jaksaakseni kirjoittaa raporttia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti