keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Tulossa: Villasukkajuoksun SM-kisat

Aina on syytä olla korillinen villasukkia kaapisa, käytti niitä tai ei! :)

Tässä kävi nyt niin, että ajauduin puolivahingossa mukaan toimikuntaan, joka järjestää ensi helmikuussa Orivedellä Villasukkajuoksun SM.-kisat :D Tarina alkaa siitä, että eräs henkilö tuli varaamaan kirjastomme kokoushuonetta. Minä tietysti utelemaan, että mikäs porukka sinne on tulossa? Kun kuulin sanat villasukkajuoksu ja sm-kisat, riemastuin. Kehuin, että loistoidea järjestää kisat; viime talven facebook-postauksia seuratessa tuntui että se villasukilla juokseminen on kovasti nosteessa. Henkilö kysyi lähdenkö juoksemaan, sanoin että en kai sentään mutta talkoolaiseksi voin tulla. Jo samana päivänä hän liitti minut toimikunnan facebook-ryhmään :) Sanoin siellä, että en tiedä onko minusta mitään apua, kun en ole ikinä ollut järjestämässä mitään noin isoa. No, ainakin some-näkyvyyttä voin tarjota sekä blogin että facebookin juoksuryhmien kautta. 

Vielä en voi enkä osaa kertoa tapahtumasta paljoa. Iso syy on se, että seuraava kokous on vasta tulossa, 1.11. Vanhoista muistioista näin, että suunnittelu on alkanut jo keväällä, ja on jo aika pitkällä. Mutta esim. reitti ja sarjat ovat vielä avoinna. Mutta ympyröikää kalenterista päivämäärä 17.2, silloin on päätapahtuman aika. 

10 kommenttia:

 1. No täähän ois ihan kuin mulle tehty tapahtuma! Juoksu ja villasukkien neulominen kun ovat molemmat rakkaita harrastuksiani. En tosin ole ikinä vielä villasukilla juossut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Vink vink, on tulossa myös jonkinlaista kisasukkaneulontaa :D

   Poista
 2. Hei mainiota! Kuulostaapa tosi kivalta tapahtumalta, täytyy kirjata päivämäärä muistiin että voi ainakin somesta seurata, jollei muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä millaista pöhinää siitä tulee, mutta tykkään kyllä jo ideasta. Ei asiaa josta ei Suomessa väsätä tapahtumaa :D

   Poista
 3. Olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Onneksi kysyit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain, hauskaa nähdä tämmöinenkin puoli juoksutapahtumasta :)

   Poista
 4. Kuulostaa hauskalta! Itseäkin on alkanut kiinnostaa, miten juoksutapahtuman rakentaminen etenee, joten seuraan aihetta mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Raportoin kyllä heti kun saan varmaa tietoa :)

   Poista
 5. Jee! Luin tästä jo tovi sitten ja ehdotin heti miehelleni, että lähtisimme mukaan. Hän ei kuitenkaan ihan vielä innostunut, kiinnostaisi kuulemma vuoristopyöräreissu jossain lämpimämmässä enemmän. Ei voi käsittää?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kummaa, omituinen ajatuskulku miehellä! :D Pyöräilemään pääsee koska tahansa, minne tahansa, mutta villasukkajuoksukilpailu on jotain erilaista. Etenkin maailmanhistorian ensimmäinen tapahtuma! :) Onneksi tässä on vielä aikaa, ehdit pehmittää miehen myötämieliseksi Oriveden reissuun :)

   Poista