torstai 27. huhtikuuta 2017

Ilmainen ämpäri ja Bodom Night

Hups. Numerolappukausi alkaakin jo perjantaina 5.5! Kaverini laittoi eilen ryhmäviestin, kysyi lähtisikö joku hänen seurakseen Bodom Nightin kympille. Toisen kaverin kanssa oltiin sitä suunniteltu mutta ei tehty mitään asian eteen, no nyt on ilmoittauduttu. Ajatuksella että juostaan mitä jaksetaan ja loput kävellään. Tosin meikäläisen vähäisellä polkujuoksukokemuksella on ehkä parempikin ottaa kävelyaskelia mukaan, etenkin kun mennään pimeässä. Mutta hauskaa on lähteä kokeilemaan!

Viime viikon lämpöilyjen jälkeen olo alkaa normalisoitua. Paitsi että taas kramppaa... Tiistaina kävin astangajoogassa ja tälle päivälle suunnittelin intervalleja. Aamukuudelta heräsin siihen, että vaihteeksi oikea pohje kramppasi tosi pahasti. Kun kramppi oli ohi, pohje oli kipeä monta tuntia. Tiistaina hieroin pohkeita tennispallolla ja eilen käsin mutta näköjään jumittaa edelleen pahasti. Aamulla hieroin taas ja laitoin kylmägeeliä. Toivottavasti alkaa helpottaa. Aion kokeilla intervalleja huomenna, kun töiden jälkeen on tunti aikaa bussin lähtöön. 

Voi toki olla, että kramppiin vaikutti eilinen. Olin töitten jälkeen Näin on kirjat - tapahtumassa, jossa esiteltiin keväällä ilmestyneitä kirjoja. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja useita kirjailijahaastatteluita. Ja kruununa päälle 100 ensimmäistä sai ilmaisen kirjaämpärin! Mitäs niillä kirjoilla väliä, olivat vanhempia niin muutaman olin jo lukenut, mutta kun sai ämpärin! :D Tilassa ei ollut minkäänlaisia istuimia eli seisottiin jalat väsyksiin. Tänään ostin magnesiumpurkin, josko siitäkin saisi apua. Ohjelmaan tulee myös lisää jalkojen rullailuja. Taas kävi samoin kuin viime viikolla, heräsin kiristävään tunteeseen ja kun aloin venyttää pohjetta niin kivulias kramppi iski. 

Onhan tuo vähän ärhäkkä marjaämpäriksi mutta eiköhän sille käyttöä löydy :) 

Joka tapauksessa, nyt on takana jo kaksi viikkoa todella vähällä liikunnalla, vähän jännittää miten käy. Onko vauhti hidastunut vai kiihtynyt pakkolevon aikana? Huomenna saanen lisätietoa ja joko luottamusta tai panikointia HCR:lle.

4 kommenttia:

 1. Jo on komea ämpäri! :)
  Kuulostaapa ikäviltä nuo krampit. Toivottavasti magnesium auttaa! Ja jospa pakkolepo osoittautuisi hyväksi.
  Bodom kuulostaa kiinnostavalta. Innolla odottelen millaisia raportteja blogeihin ilmaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innoissani olen menossa yöjuoksulle, mahtaa olla melkoinen elämys! En ole koskaan ollut esim. Midnight Runissa vaikka siitäkin on kaverin kanssa puhuttu että voisi mennä.

   Poista
 2. Mulla auttoi magnesium pohjekramppeihin, tosin sitä piti syödä ainakin muutama viikko, että tehosi. Auttaisiko magnesiumsuihke ensi hätään?

  Tsemppiä molempiin juoksutapahtumiin valmistautumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Keksin myös näyttää piikkimattoa pohkeille, jospa se tästä. Kovasti siellä muljahtelee kun jalkoja hieroo, mutta ei ainakaan eilen haitannut lenkillä.

   Poista