torstai 10. marraskuuta 2016

Lisää lunta!

Tältä näyttää Vantaalla! :) Viime viikolla tuli lunta, ja nyt alkuviikosta sitä tuli rutkasti lisää. Eilen iltapäivällä sain kuningasidean juosta töistä kotiin, vaikka tiesin että jalkakäytäviä ei ole ehditty aurata. Viimeinen puolitoista kilometriä oli isompaa tietä jossa oli jossain vaiheessa aurattu. Juokseminen oli läähätysraskasta mutta samalla hauskaa. Mietin, että tekniikka ehkä kehittyy; on pakko nostaa polvea että pääsee kinoksissa eteenpäin. Tällä lenkillä en piitannut sykkeistä enkä vauhdeista, annoin mennä. Vauhti oli vähän hitaampi ja syke vähän korkeampi kuin lumettomana aikana, mutta ero ei ollut hirveän suuri.

Tänään aamulla kävelin töihin, ja nyt tiet oli liipattu sileiksi. Kävelyvauhtikin oli tavallista hitaampi, etenkin kun sai viipottaa vastatuuleen. Eilen ja tänään jalassa on olleet maastolenkkarit, ne ovat toimineet varsin hyvin  koska lumen alla ei juuri ole ollut jäätä. Tänään selässä oli tavallista painavampi kassi koska mukana oli salivermeet. 

Vaihteeksi tein salilla jalkaprässillä pyramiditreenin, eli 50 toistoa / 52 kg, 40 / 59 kg, 30 / 66 kg, 20 / 73 kg, 4 / 100 kg, 20 / 79 kg, 30 / 73 kg, 40 / 66 kg, 50 / 59 kg. Välissä pidin puolentoista minuutin tauot jotta syke ehti laskea ja jalatkin ehkä palautuivat hiukan. Mutta kylläpä hiki lensi, enemmän kuin yleensä kun teen tätä. Johtuiko lie siitä että tein yhtä palikkaa isommilla painoilla; aiemmin syksyllä sarja on alkanut 45 kilolla ja puolivälin setti "alle 10 toistoa) on mennyt useimmiten 86 kilon painolla. Koska tämä yksi liike vie melkein puoli tuntia, on se tehtävä silloin kun salilla on vähän väkeä. Muuten tein vatsaliikkeen, maastavedon tangolla, penkkipunnerruksen tangolla, punnerruksia polvet maassa ja ojentajadipin.

On toki syytäkin harrastaa hikiliikuntaa, viikko alkoi tulos- ja kehityskeskustelulla jonka kävimme pomoni kanssa Tikkurilan Dixin Robert's Coffeessa. Ständissä mainostettiin appelsiini-valkosuklaamochaa, joka tehtiin täysmaitoon ja jossa oli koristeena aika rutosti kermavaahtoa. Tuumasin, että siinä taisi olla kaloreita yhtä paljon kuin äsken syödyssä lounaassa :D

Varsinkin kun sitä oli tuollainen ämpärillinen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti