keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Uusi kausi, uudet kengät

Joskus käy hyvä tuuri.

Olin ajatellut, että täytyy lähiaikoina tehdä retki urheilukauppoihin ja katsoa, josko saisi Outletista tai kesäpoistoista halvalla uudet juoksukengät. Kuinka sattuikaan, Facebookin Juoksufoorumilla oli myynnissä kuvan kengät, juostuna yksi noin viiden kilsan lenkki huomiolla että eivät sovi jalkaan. 

Ajattelin, että koska olen käyttänyt aiemmin Asicseja niin nämä ehkä sopivat, varsinkin kun ilmoituksessa kerrottiin kooksi 41,5 ja sisämitaksi 26 cm. Sain kuitenkin sovittaa. Tuntuivat hyviltä ja erinomaiseen 60 euron hintaan kannoin kengät kotiin. Ja kas, käytössä olleet ovat nekin Gel-Nimbus - mallia (15), eli nyt sain tutusta kengästä päivitetyn version (18). Kai sitä heti huomenna täytyy tehdä testilenkki, on Korso-päivä niin voisin taas juosta töistä kotiin...

Ja niistä 15:sista, ostin ne laivalta ekan maratonin jälkeen eli tunnearvo on suuri. Kangas kuitenkin alkaa rispaantua ja kilometrejä on paljon, niin on aika siirtää ne sivummalle. Ei roskiin vielä kun kuitenkin pysyvät koossa, pikemminkin varakengiksi, mökki- tai kävelylenkkareiksi.

2 kommenttia:

  1. Hyvä löytö! Mä siirsin vanhat Nimbukseni futiskenttäkengiksi. Aina kun ei jaksa/tajua ottaa futiskenkiä mukaan, mutta lapset haluvaat kuitenkin palloitella ja mä haluan hyvät kävelykengät. Varsinaisia juoksukenkiäni en halua muokata futaamalla uuteen uskoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksukenkiä ei halua heittää pois kun yleensä ovat ihan siedettävässä kunnossa sen jälkeen kun juoksukilsat on täynnä. Mietin että ei pitäisi käyttää ilmausta "alentaa kävelykengiksi"; jos en kävelisi töihin niin en varmaan saisi riittävästi matalan sykkeen liikuntaa. Pikemminkin se on vanhojen kenkien uutta elämää :) Oli muuten ostamista seuraavana päivänä juurikin sama Gel-Nimbus 18 "katso hintaa" - otsikolla 138 €...

      Poista